Зерносушильні комплекси ОМІКС2023-11-15 00:00:00

Ми виготовляємо стандарту лінійку зерносушильних комплексів ОМІКС : 7 варіантів продуктивністю від 60 до 300 тон в добу. Але при індивідуальному замовленні можна зробити, як менш так і більш продуктивний комплекс. Ми комплектуємо їх твердопаливними теплогенераторами нашого виробництва серії Дракон-Енергія, які можуть працювати на будь-якому виді твердого палива (дрова, пелети, брикети, тирса, щепа, солома тюкована в квадрат або круг, відходи сільськогосподарської продукції).

Маркування зерносушильного комплексу нашого виробництва наприклад:

ОМІКС 4-60 (4 це кількість секцій, 60 це кількість тон кукурудзи, які висушимо за 1 добу, знімаючи 10т% з кожної тони.

Ми виготовляємо стандарту лінійку зерносушильних комплексів ОМІКС : 7 варіантів продуктивністю від 60 до 300 тон в добу. Але при індивідуальному замовленні можна зробити, як менш, так і більш продуктивний комплекс. Ми комплектуємо їх твердопаливними теплогенераторами нашого виробництва серії Дракон-Енергія, які можуть працювати на будь-якому виді твердого палива (дрова, пелети, брикети, тирса, щепа, солома тюкована в квадрат або круг, відходи сільськогосподарської продукції).

Ідея зробити свою зерносушилку виникла після того, як ми побачили, що різні зерносушилки, з якими працювали в парі наші теплогенератори, показували різну продуктивність, деякі майже в 2рази, при однаковій тепловій потужності самого теплогенератора. Клієнти нам скаржились, бо вважали, що проблема саме в теплогенераторі і ми повинні її вирішувати. Тому ми почали вивчати проблему, щоб клієнт був задоволений нашою продукцією. Проблему ми знайшли(перевіривши спочатку теплогенератори, а потім зерносушки) і вирішили, але вона була не у теплогенераторі, а саме у зерносушильному комплексі. Ми зрозуміли, які були недоліки, які проблеми і чому одні зерносушки працюють і видають заявлені параметри, а інші ні. Так, завдяки не одному такому випадку ми навчились робити класні зерносушильні комплекси. Ми вирахували залежності між тепловою потужністю, кількістю повітря, об’ємом зерна. Тобто, скільки треба повітря і якої температури продути через 1м кубічний зерна щоб зняти 1 т%. Після цього ми сконструювали зерносушильний комплекс ОМІКС, який був відразу виготовлений і змонтований в клієнта. За результатами замірів після сезону роботи, продуктивність чітко відповідає розрахунковій.

Наші зерносушильні комплекси Омікс виготовлені на базі так званих ‘’фрузевских решіт’’. Є зернові колони тобто решето внутрішнє і зовнішнє, між ними засипається відповідна кількість зерна через яке продувається відповідна кількість повітря. Знизу стоять дозуючі вальці, які висипають зерно з швидкістю сушіння.  Отже зерно, продуваючись повітрям, рухається по зернових колонах зверху вниз сохне і охолоджується. Так, там є зона охолодження.

Відрізняється від конкурентів:
  • Ціна на 30% менша
  • Проста та надійна конструкція
  • Гарантія та сервіс
  • Заявлені показники відповідають реальним
З радістю проконсультуємо та відповімо на Ваші запитання!
Бажаєте стати дилером?
Залишайте Ваші контактні дані. Ми Вам зателефонуємо.
Наші контакти
46000, м Тернопіль,
вул. Об'їзна, 12-8в​​​​​​​
omiksternopil@gmail.com
© 2024 Компанія “ОМІКС”
РОЗРОБКА : МЕЛВІС